Sunday, December 19, 2010

Rezeki award lagik..

                                                                                       

http://ainsukadaini.blogspot.com

Alhamdulillah, baru je habis entry pasal award khas follower yg ke-400, dapat lagik award khas untuk follower yg ke-100. Kali ni daripada  Nieya_Vanilla iaitu tuan empunya  blog di atas...
                                                              
Nak tengok tak award ape yang aku dapat??
   
..



Comey tak? off course la comey macam tuan yang bagi tu jugak.. Lagi satu Si Nieya_Vanilla ni ada bagi award khas jugak untuk follower2 dia. Jom tengok..
                                                                                    

Aku tetap nak ambik jugak award ni sebab aku kan follower dia..hehe (tamak tol aku ni.) So korang yang nak award ni  silalah jadi follower dia ye kat link di atas tuuu...TQ to owner blog 4 this award..MMuahhh!!

4 comments:

nieya said...

hehe...tq sbb sudi tayang award tuh...nieya xpandai wat lah kak...tu yg buruk semacam tuh...
xtau nk wt cmne da...hehhe...
btw, tq sudi folow nieya...

Oda Alill said...

kire pandai lah tu..akak lagik tak reti buat,huhu.. reti terima je. tu ar pasal tak dek lagi bagi award untuk follower. Nnt akak blajar dulu.ish ish ish.. tnx sis...

SapaSapaJerLahhhh said...

hahahha...lawak la akak nie...t da ada award, jan lupa bg nieya yerk...cepat2 nieya dtg amik...hik3

Oda Alill said...

hahaha.... ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...