Monday, December 20, 2010

Nak test tahap kelajuan blog korang??...



Pagi ni aku dapat info berguna bila aku bukak blog tengkunizam (klik sini) ni, bagaimana untuk menge'test' tahap kelajuan blog anda. Kalau dah try tapi tahap kelajuan anda 150KB ke atas,maknanya blog anda tu lambatlah untuk diloading.. (selain tahap braodband korang yang lembap macam BERUKBAND aku la..)


Ok.. kite tengok result test aku..


 kalau rase2 tak nak blogger2 lain menyampah n meluat bila nak bukak blog korang so buang2 la ape yang patut yek.. hehe 


4 comments:

Sepatu Hijau said...

salam

selalu je cuba

tapi result selalu lain2...

hee

Oda Alill said...

ye ker?? baru test sekali.. nnt nak test lagik. ;-)

Amy Syaquena said...

As'salam..

baru try blog amy sangat la berat huwa..

Oda Alill said...

Amy> tapi tak pernah menyampah pon tgk blog Amy.. suker sangat. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...