Wednesday, November 24, 2010

Kids & Baby Photo Contest.

"kids & baby photo contest"

Bestnye ada penganjur yang anjurkan gambar-gambar baby ni 
so aku saje je nak test try join walaupun aku sedar gambar gambar yang sedia ada lagi cantik menawan, tak menang pun tak pe ar...sob sob sob... 


Banner Contest

Syarat -syarat penyertaan.

1. Anda mesti menjadi follower blog: http://sweetlikekisses.blogspot.com/ selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. Anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. Anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. Hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.Mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada penganjur jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

Haaaaa.....ni dia gambar yang aku nak pertaruhkan...



 My kids...orang sebok2 raye, dorang pakat main game plak.ok.aku kenalkan..yang dok atas katil tu abang sulong, Mohd Syahmi Sufi,yang tengah adik bongsu,namenye Nur Raudhatul Syahirah dan yang paling x-caited kat depan tu nombor 2 namenye Muhammad Syabil Alif..

Mereka-mereka yang bertuah yang aku nak tag ialah...jeng jeng jeng..



5 comments:

FaAz AwAnZ said...

eh ade blog rupenye baru perasan..

nizam said...

Eh..yela..baru gak prasan.=p

Rauthah Hamid said...

hehehe....dah maju le skit.amacam??? bleh tahan tak??

Amirrah Zawani said...

oh yg tengah tu perempuan ka??
x pasan td ingat laki.. hehe!!
mmg comel2 lah..

Rauthah Hamid said...

tq Mirrah.haha...pompuan ler,tp perangai ngalahkan abg2nye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...