Monday, November 22, 2010

Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah


Contest ini dianjurkan oleh SINAR RAUDAH dan hadiahnya ditaja oleh ANAKKU. Gambar si comel yg saya pertandingkan seperti di bawah ni:

Raudhatul

Nama Penuh Si Manja: Nur Raudhatul Syahirah
Umur Si Manja: 1thn 10 bln
Tarikh Lahir Si Manja: 17 Januari 2009
Name Bapa Si Manja: Mohd Shahrill B Abd Rahman
Nama Ibu Si Manja: Rauthah Bt Hamid


Kali pertama tengok peraduan ni terus je nak join especially bila tengok nama blog ni, Sinar Raudah, (nama lebih kurang sama ler...). Daripada tak ada blog terus je buat blog sendiri dan inilah hasilnya. Best jugak ada blog ni,pasni boleh update selalu, hehehe.

Kali pertama saya join peraduan macam ni tambah-tambah lagi bila nampak penajanya ialah AnakKu. Kalau menang mesti dapat hadiah best best, tapi try je ni mana tau ada rezeki.ok....Vote untuk Nur Raudhatul Syahirah..

9 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

thanks ye coz sudi join second contest sinar raudah , amy dah check semua ok so lepas nie boleh la selalu update di fan page dan dah boleh meraih undian like dengan rakan2 di facebook..like di bawah gambar si manja ok, good luck

Rauthah Hamid said...

Waalaikumsalam...tq ye.

nizam said...

bleh menang ni..ngeh..

Rauthah Hamid said...

ngeh ngeh ngeh jugak....

Liza Hamid said...

Salam ~~~ kiki... gambar tradisi tu best ! haha!!

Anonymous said...

huhuuh

AngahSayang2314 said...

good luck jom tukar2 link i 4llow

Cute MuM said...

ok.. nanti me LIKE yer.. jgn lupa Like Dania juga..

Izzatul Iman said...

saya nak like gambar anak awak, awak pun like gambar anak saya juga ye...

tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...