Friday, December 31, 2010

menang contest lagi...

Menang contest ke-2, Yeay!!! Bagi contest bersama ANAKKU ini Nur Raudhatul Syahirah menang kategori gugurl.Terima kasih kepada kawan2 dan saudara mara yg vote n banyak bantu promotekan anak aku sampai menang,hehehe....  TaK lupa pada penganjur AMY SYAQUENA dan penaja contest ini iaitu ANAKKU.Kat bawah ni peratusan pemarkahan gabungan juri dan undian fan page, tp taklah semua aku letak ye..


Tahniah juga pada semua pemenang dan yang tak menang boleh cuba lagi k.
"SEMUA PEMENANG TIADA PENGALAH" (curik kate2 Vince).

So, kalau nak tahu keputusan yang detail korang klik SINI jela...


4 comments:

AtiEnAbErn said...

wah ! tahniah OdaAlill ..=)

Pencari Qurratuaini said...

salam..tahniah

FaAz AwAnZ said...

tahniah..wow dalam mase beberape bulan jer follower ramai giler..

Oda Alill said...

faiz...kene rajin blogwalking la. ni pun malas2 je ni nak update.pasal tu ar masih sikit je..tak pe,slow2...hehe.tqtq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...