Thursday, December 2, 2010

Macam tak caye jek boleh menang...hehehe

Semalam sambil belek2 ape aku nak ejas2 lagi kat blog aku ni, tetiba terbaca kat chat daripada Safiyyah Osman, ( tuan punyer blog  http://sweetlikekisses.blogspot  ) mengatakan aku dah menang contest ni.     "kids & baby photo contest"

Wa...tak sangka btol. Aku saje cube2 nasib,tak sangka menang.Tq tq..So aku copy paste skit ar ape yang dia tulis dalam entry dia ek...

assalamualaikum..

dalam banyak banyak yang join....aku cuma pilih dua orang sahaja.

pemenang pertama akan dapat earring white gold dari lazo...

pemenang kedua akan dapat t shirt elmo...kalau lelaki akan dapat t shirt hate hero.




pemenang tempat pertama!


tepuk tepuk..


gambar yang di pertaruhkan..




i like it!

sis tolong email alamat ok:)

email 
safiyyahadli@yahoo.com

kepada yang tak menang...selamat mencuba lagi..terima kasih atas kesudian anda:).

Aku nak hadiahkan earing ni untuk satu2nye puteri aku yang tgh main game kat tengah2 tu,hahaha..Untuk abang2nya nanti ibu hadiahkan yang lain yekk..

dan aku nak copy paste jugak ar antara komen2 dari blogger lain.....aku pilih rawak je ni.


TQ kepada semua...dan kepada penganjur,bile agak2nya boley dapat earing white gold tu kan???  ;-)

23 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

mmg betul2 nostalgia nih
MY RECENT POST: KATAK PURU boleh dimakan ?

Rauthah Hamid said...

hahaha...tq, nostalgia sampai ketua ar ni.
;-]

Enna Banana said...

akak comel! tahniah jugak! yang laki tu kembar ke? semua pinky jeh..awwww ^.^

Rauthah Hamid said...

Tq Enna comey..yg laki tu bukan kembar. Semuanya beza dua tahun dua tahun. kebetulan je pink tu. Rajin masuk contest ek? btw,all d best to u.

liyanaziz said...

congrats!!!

Solihin Zubir said...

tahniah!
comel je tgok diorg pakai serba pink sambil main ps.. hehe..

acan ketot said...

cute!!!!

aima in luv said...

tahniah kak....
anak akak yng depan skali encem la.. hehehe

safiyyah osman said...

sis insyallah dlm tengah bulan earring sampai:)

kalau terlewat sampai saya minta maaf taw sbb bz..tpi janji mesti akan sampai juga:)..

3hadiah kena pos:)..tunggu ok..

suka gmbr anak anak sis nih..sekali tgk terus tertawan:)..anak sis y tengah sekali tgk mcm gurl..bibir tue yang cun..hihi:)

taniah sis:)

haszuraidah ishak said...

wahh..tahniah..mmg comey!!

Ayuraza said...

salam...
kak..kunjungan balas ni..akak ke yg menang..org join gak tp xmenang..haha..
btw..ngat kn kembar 3..muahaha
share link ek kak..

Oda Alill said...

thanks semua...

Alma in luv> yang mane encem?? yg terjuih mulut tu ker?? hahaha....

Safiyah> tak pe lmbt,janji dah menang,hahaha...yang tengah tu memang girl pown..tgk die pakai baju kurung,yang abg2nye kan pakai samping.Anyway tq bebanyak k.

Ayuraza> tnx yar...jangan kecewa , bley cube lagi.

FaAz AwAnZ said...

tahniah kak odah..best la tu...

Oda Alill said...

Hehe...best ar jugaaak. Kite tunggu contest yg satu lagik ek. :-)

Sofia Aimd said...

Tahniah utk akak!! Comel la dorang tu! ;D

Oda Alill said...

Tq Sofia... ;-D

rohaiza said...

wahahahahaha..
Congrats my sista! n my nephews too..

Wawan3y. said...

eh2 ada pic komen kiter r, hehe thniah taw akak. mmg comel sgt!
suka tgk budak2, nak ada ank sniri pon errr brtahun2 lg kot, hahaha

Oda Alill said...

Wawan3y...tahniah coz komen awak masuk dlm entry akak,haha...tq ye.psl anak tiba klu dah smpi masa nnt adela rezeki. ;-D

Syazwana said...

wah congrate!
seronoknye
:D

OdaAlill said...

Tq, Syazwana. saper yg x sonok menang,ye dak?? ;-P

lieya hamid said...

eeh..naper gmbr ni yg kuar,bkn gmbr iyya ker?

Oda Alill said...

tu contest lagik satu,kiter tungguuuu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...