Thursday, December 23, 2010

BLoG kU bArU SeBuLaN......



   Semalam genap sebulan (22/11/2010) usia blog aku ni. Takdela bagus mane pun sebab baru je setahun jagung..opss, mane bley cakap setahun jagung kan, sebulan jagung la..Boleh gitu?? hehe..  Tq pada adik aku NIZAM sebab dengan bantuan dia la terwujudnya blog aku ni. Mmm...Best jugak berblog ni kan?? First time payah jugak aku nak paham,entry lah, design la, template la..tag la..blah blah blah... Sekarang sedikit sebanyak aku dah paham la  jugak. Itu pun atas bantuan 'beliau'. Cuma kene banyak lagi usaha nak bagi engkorang-engkorang ni still nak bace dan bace lagi, bukan senang kan?? Kengkadang nak perah otak nak hasilkan idea tu pun payah jugak, bukan macam main petik jari je..
 Ok...usaha itu tangga kejayaan. Chaiyok! chaiyok!. Pada korang thanks coz bagi support n wish me luck dengan dunia baru aku ni ye..(dah giler berblog dah ni.. ;-) ) mmuahhh!!!!

Hiasan Jek..tak de kene mengena pun ngan entry kat atas tu..hahahaha....

2 comments:

AtiEnAbErn said...

odaalil :waaa ,, da cukup sebulan..blog atien blom ckup umo sebulan lgi .. he3

Queen F said...

tahniah da cukup sebulan!

selamat berblog! :)

keep up your good work! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...