Saturday, December 11, 2010

6 TaHuN SuDaH...hEppY AnNiVeRsAry....


11 DECEMBER 2010..... Selamat hari ulangtahun perkahwinan yang ke-6 untuk aku dan suamiku Mohd Shahrill B Abd. Rahman... Pejam celik pejam celik dah 6 tahun rupanya aku bergelar isteri dan sepanjang tempoh itulah juga aku dikurniakan dengan anak2 yang sihat dan comel2 belaka. Bermacam2 dugaan suka duka yang kami lalui bersama mengajar aku erti kesabaran dan kematangan. Aku berdoa semoga hari2 dan tahun2 berikutnya akan lebih bermakna berbekalkan dengan pengalaman di hari2 dan tahun2 sebelumnya....AMIN.

                                                  Rauthah...
                                                     Shahrill...


               Muhammad Syahmi Sufi....7 Dec 2005.

               Muhammad Syabil Alif....24 April 2007.


                Nur Raudhatul Syahirah...17 Jan 2009.

                                       Sayang semua.....

14 comments:

Solihin Zubir said...

selamat ulangtahun ye..
smoga bahagia dunia akhirat.. :D

NAA said...

smoga bahagia~~!
:)

Oda Alill said...

terima kasih Solihin dan NAA.. ;-)

.::: Princess MOMOY :::. said...

huhu...momoy nak BF jugak..pastu kawen
nak ada anak

sis...semoha bahagia selalu
Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

LadyBird said...

Selamat ulangtahun perkahwinan kak :D..
semoga dikurniakan lebih ramai anak2 yang soleh dan solehah.. yang mampu mendoakan kebahagiaan dunia dan akhirat.. ameennn..

sYafIk-wAy said...

waah , semua comel2 . hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

gaya syabil tu mcm nak terbang. hehe...
Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

❤ Cik Ain ❤ said...

happy anniversary sis... semoge bahagie dan semakin bahagie. =)

Oda Alill said...

princess momoy > nnt cepat2 kawin n cepat2 ade anak yek,hehe.. ok,nnt akak try g vote coz nak vote ni pun tak brp pandai gak..

lady bird n cik ain> amin...tq yar.

syafik > tq syafik,

Huszaini said...

Tahniah! Moga kekal bahagia selamanya!!

Oda Alill said...

Terima kasih En.Huszaini.. ;-)

KiD said...

Selamat ulangtahun..
tahniah.. kekalkan kebahagiaan rumahtangga..
waaahhhh.. 3 orang dah yea...

ita d'sayang said...

Odah!!! Happy Anniversary!!!

Oda Alill said...

kid > tq Kid, Dah 3 dah.. Cepat je tgk diorang membesar..

kak ita d'sayang > tq kak.... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...