Friday, November 26, 2010

Yeayy....Nak g bukak jahit. ;-)

                 .بسم الله الرحمن الرحيم
             ..........السلام عليکم سموا        

         Hai kengkawan...aku baru balik dari hospital, check up n bukak jahit sekali. Masa kat kaunter pendaftaran tu sempat la aku tanye bil wad masa aku admit hari tu. Masa discharge tu tak sempat nak tanye coz mase tu hubby yg g settlekan. Dia pon tak tanye langsong. Mentang2 la compony yang cover dia pun wat tak kisah jek. Terkejut jugak bile dgr bil tu jumlahnya RM7,837. Banyak jugak ar..Kalau sendiri bayar dah tentu aku g spital kerajaan jek. Tp servis dia korang tau2 je la kan...
         Ok...doktor bukak jahit,cuci n tampal balik ngan plastik kalis air kat 3 tmpt tebuk tu.Nasib baik tak sakit (maklumlah,baru first time oprate,batu karang dulu pun lazer jek). Lepas seminggu esok boleh cabut sendiri n sapu ubat antibiotik untuk seminggu lagi. Doktor cakap tak payah pantang2 dah. Belasah jek ape yang patut. Tp kalau pegnant lagi kene cepat2 check coz 10% bley jadik balik. yeayyy..dah habis satu masalah.
          Malam ni opis aku ada dinner kat SACC, Shah Alam. Kene pegi ni,hehehe...tp sakit2 hari tu mane le ade mase nak standby baju. Tema plak "ROCK DE NITE". Hahahaha...ntah ape nak pakai ntah. Belasah je ar ape yang ade. k..ape2 nnt aku update..peace.

P/s:- Penghargaan kepada Dr. Liew Fah Onn, dan nurse2 Hospital Assunta Pj coz beri perkhidmatan yang tebaik..Terima kasih.....

DR. LIEW FAH ONN


2 comments:

sekamar rindu said...

salam...

mahal tak apa..janji perkhidmatannya sangat memuaskan..duit boleh dicari..

Rauthah Hamid said...

Btol btol btol.... janji sihat kan??? tp tu pun sbb opis cover kalau tak,tak g gak spital ni. Kalau sendiri, tak sanggup nak bayar mahal-mahal ni. Kalau dibuatnye tgh tak dek duit,huhu...Biar ar g spital yg murah coz duit yg ada blh guna untuk bende2lain kan???
Tu pendapat saye ar,terpulang kepada individu..... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...